Hallå där!

Kommer ni ihåg mej??? Jag blev just väckt ur min Törnrosa sömn av "någon" som tydligen förväntade sej att hitta en uppdatering här *fnissar*.
Tja, vad har hänt sen sist? Jo, tånaglarna blev målade, syrenen blommade, det blev iaf några dagar med värme MEN
vikten..........sorglig historia som jag helst vill glömma. Men när jag har rensat skåpen på allt semestergottis ska jag iaf börja tänka mej för lite. Nån förändring måste till. Å som min söta brorsdotter påpekade så är väl inte soppor den perfekta lösningen, men jag ska berätta hur jag tänker. Jag har ju ganska många kilon jag behöver bli av med, och jag är en ganska otålig person (iaf ibland), å då tänkte jag att sopporna/shaksen liksom skulle ge mej en liten rivstart. Så att jag ser ganska snabbt att det faktiskt händer något med vikten. Å på det viset bli mottiverad och komma in på rätt banor. Jag är ju ganska klar över vad jag behöver förändra. Vi får väl se hur det går....

Kommentarer
Postat av: Helena

Pappa och mamma ska oxå försöka att gå ner. Äta lite bättre och röra på sig. Det låter som en bra plan. Det tycker jag att ALLA ska göra. Även om man är smal, stor, liten, lång, hög, rund, fyrkantig osv. Kroppen mår ju bra av det. Jag borde oxå röra på mig mer. Men guu va tråkigt att gå själv. Hmmff!! Hehe, men iallafall kära faster, det där kommer att bli fint. Jag har en plan för mig,

Mindre portioner av det jag tycker är gott. Sallad till det. Mindre pasta/potatis osv. (inte sluta helt, det är ju så gott med pasta) mindre snask, inte varje dag, inte för att jag äter mycket varje dag, men lite blir det ju..varje dag. Tänkte försöka o äta chips mer sällan och istället äta typ mandlar eller nåt. Men frågan är ju om det kommer att gå...chips är ju gott :D Och vatten till maten, det dricker jag ju iofs nu. Men ibland slinker det ner ett glas cola/folköl. Det får oxå bli mer sällan. Och en liten promenad ibland. Eller om det är dåligt väder får jag väl ställa mig o dansa loss i vardagsrummet till michael jackson eller nåt :D:D (tänk dig synen!!!) Hmm.. Det låter ju inte som att det borde bli svårt..MEN jag känner ju mig! :D nu babblar jag på här..så jag tar o avslutar nu :) lycka till o massa kramar från mäjj :)

2009-07-28 @ 11:10:12
URL: http://helenasvirrvarr.blogspot.com/
Postat av: Anita

Åh, jag känner igen ditt dilemma för jag har själv varit där för 3 år sedan. Jag gick med i viktväktarna för att få kläm på vad det var jag skulle undvika att äta och för att få lite inspiration. Efter ett par gånger så gick jag inte dit längre utan körde på egen hand med nyttigare mat, mellanmål mellan målen och MASSOR av promenader. Jag gick minst 1 mil dagligen. Resultatet lät inte vänta och på 8 veckor så hade jag gått ner 8 kilo. Totalt gick jag ner 20 kg. Åh, så skönt det var! Jag bestämde mig för att jag ALDRIG mer skulle hamna i samma situation och peppar peppar, jag klarar min vikt utan problem idag. Äter precis som jag vill, men i bakhuvudet vet jag ju hur jag ska äta rätt och då går det bra.

Bestämm dig bara för att det här SKA jag fixa. Vill man så klarar man det.

Lycka till!

~Anita

2009-07-28 @ 22:54:54
URL: http://anitaspyssel.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0