Söndagspladder

Idag är det en fixardag här hemma. Har varit hemma med magsjuka som sällskap och inte haft några krafter till "stök".
Igår morse vaknade jag av att det kändes som jag höll på att ramla ur sängen när jag skulle vända mej. Gick upp och var alldeles yr, det kändes som jag åkte karusell (fast myyyycket värre). Jag fick t.om rusa in på toa och göra det jag verkligen avskyr. Jag kollade på 1177, och "pratade" med en pyssling, och kom fram till att det måste vara kristallsjuka. Efter några timmar avtog det, men det kändes fortfarande som om jag var lite full. Fy vilken obehaglig upplevelse det var! Jag hoppas att det bara var en engångs händelse!

Nu till nåt roligare! Jag brukar ju fuska lite med pärlor, det händer inte ofta men det händer! Å nu hade Hilmas Pyssel lagt upp ett så vackert armband som skulle användas på en kurs. Eftersom jag bor lite för långt ifrån för att gå på kurs, så frågade jag om hon kunde hjälpa mej med vad som behövdes. Å det kunde hon! Jag fick t.om med en beskrivning på hur jag skulle göra - snacka om service!

 

"Baksidan" av armbandet:

 

"Framsidan" av armbandet:


 

 


Beställningskort

Lagom till KOMA så fick jag beställning på ett kort till en "Som gillar andligt; änglar och sånt. Å färgen får gärna vara plommonrosa."
Det började inte så bra, för ängelstämplarna som jag tänkte använda var spårlöst borta! (Att de var det första jag såg när jag kom hem från KOMA är en annan historia...) Jaha ja, det var bara att tänka om. Det tog en stund men sen kom jag på det! Jag skulle naturligtvis ha en sån där liten söt pärlängel hängandes på kortet! Det var bara den lilla detaljen att jag inte hade en enda liten pärla med mej. Men det hade goa Anna L, aka annali, som hjälpte mej att fixa till en! Stort tack, vännen!
Nästa problem var "plommonrosa"....Hur 17 ser det ut??? Med lite hjälp hittade jag ett papper i gömmorna som fick duga.

Vill ni se kortet nu? Ok då! Jag kan meddela att kortet blev godkänt och visades runt för annan personal *stolt och glad*

Insidan:


 

Den lilla ängeln:

 

Kortets framsida (jag glittrade "blommorna" och "grattis" med Dry Stickles (http://rangerink.com/?product=stickles-dry-glitter), det blev riktigt läckert, men syns lite dåligt här):


Ännu ett KOMAinlägg...

Som sagt, jag brukar inte tävla - men Eva, aka evalajnen, hade gjort en skiss som var så rolig så jag var tvungen att testa den! Nu hittar jag dessvärre inte på skissen, men kortet ser ut så här:


 

Å trots att jag tyckte att skissen va' så skojsig så var det svårt at få till den.

 

 

 

 

 

 


KOMA igen...

På fredagen hade vi en kombinerad papper- och pärltävling kallad "snabben". Man skulle inspireras av sången "När lillan kom till jorden" (det var jag som kom på den tävlingen) och skapa ett alster. Jag brukar ju inte vara med och tävla, men när det var en liten stund kvar innan deadline insåg jag att kortet jag satt med passade in. Så jag skyndade på och var med i tävlingen. Sicken tur! Jag kom på delad andra plats!? Jag är fortfarande förvånad! Tack till er som röstade på mitt kort som ser ut så här:


RSS 2.0