15/5

Mannen i mitt liv ♥ kom hem med den här vackra buketten till mej! Visst är den helt underbar!? Å mannen oxå ♥ .


Ett litet kort....

....till en kollega på en annan avd. Hon ska få presentkort på SPA å vad passar inte bättre att använda än badrenen från Stämpelgården!

Fredag 14/5

Jag och "guben" tog tåget till Stockholm. Efter lite förseningar så var vi framme vid 11-snåret. Första stoppet blev en KappAhl butik, jag behövde fylla på förrådet med "jobbarkläder". Hittade några toppar som var ok. Sen gick vi vidare till en liten italiensk lunch(?)restaurang. B tog pasta och jag tog en grillad ciabatta med parmaskinka, mozzarella, tomater och ruccola. Gott! Efter det drog vi oss mot Stureplan, på vägen dit kom vi till Panduro där jag slank in medans B fortsatte till bokhandeln vid Stureplan. Handlade inget åt mej själv på Panduro.
Efter besöket i bokhandeln drog vi oss mot Valhallavägen och mitt stora mål med dagen: Pyssloteket och en date med en go tjej från pyssel.net som jag bara träffat en gång tidigare irl (Babsan). På vägen dit slank vi in på ett antikvariat, handlade dock ingenting där.

Kom till Pysslo ca 13.30 och var kvar till ca 15.30. Två härliga timmar med prat, skratt, inspiration och shopping med goa Babsan, hennes lilla dotter och Anna (ägaren av Pyssloteket).
Jag gick därifrån med en härlig känsla i hela kroppen! Tack tjejer ♥ !

Sen flanerade vi runt lite innan vi skulle äta. Hade först siktat in oss på nåt italienskt, ändrat oss till Mongolisk buffé och slutade på en liten, enkel grek. Så kan det gå....Gott var det iaf!
Efter det blev det promenad till station, fy vad fötterna värkte!
En sista shoppingraid på station. Lush har lagt ner/stängt tillfälligt i Västerås så jag passade på att fylla på badbombsförrådet lite. Å sen blev det inköp av två scraptidningar som ite gåar att få tag på i V.ås.

Var hemma ca 19.45 trötta efter en härlig dag! Men lite ost och vin slank ner innan det var dags att sova skönhetssömn...

Bildbevis på min pysselshopping:Sköna maj välkommen!

Äääääntligen har det kommit lite värme och tinat upp mitt trötta jag. Nu börjar livsandarna återkomma. Nåt som återkommer varje år är ju pollen. I år blev jag riktigt påverkad av björken, det har jag inte blivit sen jag-vet-inte-när. Kan hända att inomhusmiljön på jobbet spelar in. Men den är under utredning, besked väntas imorgon eller på fredag. Hoppas jag.
Den här veckan är första heltidsveckan sen jag gick ner i tid 1/11. Det är med blandade känslor jag säger hej då till lediga torsdagar.
Eftersom jag inte har nåt vettigt att säga visar jag lite av mitt pyssel ist!
På facebook så har Stämpelgården haft en skisstävling. Skissen var kanonfin och passade mitt skapande som handen i handsken. Jag gjorde en LO som jag var osäker på om jag skulle skicka in, "jag-har-väl-ingen-chans-ändå-mot-alla-duktiga-syndromet" slog som vanligt till. Men sen vet jag inte vad som hände. Huxflux så hade jag mailat iväg den. Å tur var väl det, för jag vann!!!!:


Eftersom skissen var så skojsig så gjorde jag en till LO av bara farten, fast nu vände jag på den:


Lite kort som jag gjort på sistone:
Det här gick iväg till en go' pyssling, som fyllde år (och blev mamma igen):

Å de här två korten var det en jobbarkompis som beställde. De skulle till två personer som hjälpt till med en häst:
Å det här kortet beställde en annan jobbarkompis, det är ett stafflikort:


Så, nu tror jag inte att jag har så mycket mer att visa.

Lev gott och må väl, så kanske vi ses här igen!


RSS 2.0