Jag är med....

laptop!!! Hi, hi, hi! Där blev ni allt lite lurade va ;-) . Måste bara föra över mina adresser till den. Kan ju inte ens komma in på bloggen och skriva...
Återkommer!
Kraaaam......


Lördag 27/12

Så var julen avklarad den här gången! Det gick ju bra! Var till mamsen på julafton. Syrran och hennes familj kom oxå dit, så vi var 13 pers, och det är ju olyckstal, så vi räknade katten oxå ;-) ! God mat fick vi oxå, som vanligt! M (systerson) och jag hade samma favoriter! Italiensk salami och ägghalvor med majonäs och räkor, mums!
Juldagen firade vi i Pålsboda hos svärfar. Mycket TV-tittande, som vanligt. En tur till villan hann vi med oxå. Svårt att veta vad man ska spara. Det finns mycket porslin, som jag tror kan vara lite värdefullt. Men hur 17 ska man veta det??? Får kolla i nån auktionsbok jag har.
Igår skulle vi ha åkt in till Västerås för att inhandla en laptop till mej och trådlöst internet *tjoho*, men "guben" passade på att bli lite förkyld.....Tror ni att någon blev lite sur *skäms*????? Men inget ont som inte har nåt gott med sej! Man måste tänka positivt, eller hur!? Jag gick ner i min pysselvrå och fick den städad! Skulle behöva röja mer, men nu kan jag sitta där och skapa iaf! Tror minsann att jag fick lite inspiration på köpet! Så, vi får väl se vart jag hamnar idag!
Ha en riktigt trevlig lördag!

Granen...

...står så grön och grann i stugan *skrålar och sjunger* En stooor fin kungsgran bidde det i år. Förra året hade vi en "vanlig" gran och vi, eller jag, tror att det var den "guben" reagerade på. Så i år fick det bli en dyyyr gran igen!
O och jag har varit in till stan idag. Fixade och trixade lite i sista stund. Julklapp till mamsen är fixad!
Imorgon ska jag städa av lite, grilljera den pyttelilla skinkan vi köpte, tror att en bit iaf får följa med till Pålsboda. När jag är klar med allt ska jag lägga mej i badkaret med en av de goda badbomberna jag köpte på Lush idag! O valde oxå ut två st till sej.
Tack och go'natt!

Tillfälligt avbrott..

...har det varit här! Alltså, tiden före jul är heeelt sanslös när man jobbar som "daisfröken". Ni som ev läser här och ev har barn hos mej, eller nån annanstans, får ursäkta! Men barnen har varit som tokiga! De är alldeles sprängfulla av förväntan och julstress!  Å vi i personalen, vi är alldeles trötta och längtar efter semester ;-) , ingen bra kombination alltså! + allt som vi ska hinna med: Har A gjort nån tomte! Näää, h*n vill inte. B då? Ja! H*n har gjort fem stycken! Är det nån som har kommit ihåg att bjuda in kökspersonalen till jullunchen? Tvätten då? Kära nån! Är det vi som har tvättdag idag!? C's mamma ville att vi skulle påminna pappan om att säga till om...Ja, så där har det låtit hos oss den senaste tiden!
Men nu så! Nu har jag ledigt t.om. 4 januari (var tvungen att gå in och jobba den 5:e)! Firade med att sova till 9.45 idag, det var välbehövligt!!!
Fick beställning på ett kort som skulle lämnas tillsammans med ett presentkort på floating. Jag känner mej faktiskt lite nöjd med resultatet, det är inte ofta! Så här blev det:


Tjoho!

Bara en vecka kvar att jobba, sen blir det långledigt *jublar och dansar* !!!!

Tråkigt utan bilder!!

Japp! Visst är det!? Men jag gör ju bara julkort....Äh! Visar ett ändå, fast jag tänkte att det skulle vara lite hemlis........


*triumf*

Jag har hittat min borttappade almanacka och penna!!! Det är kanske som mamma sa; "Allt som inte är stulet kommer tillbaka". Då återstår bara lönespecen och motorenheten till matberedaren. Jo men visst, den är ju oxå borta *fnissar*! Men den tror jag faktiskt att "guben" har lagt på något bra ställe, han är ganska bra på att möblera om i skåpen....När blev det fel på "var sak på sin plats"?????


*svordomar*

Höll på att bli överkörd idag när jag gick hem! En grabb kom på tvären när jag precis hade kommit upp på trottoaren, samtidigt kom det en bil från andra hållet. Den andra föraren hade gudskelov och tack uppmärksammat galningen! Kan säga att jag var rejält upprörd. Hade jag sett bilen med grabben så hade jag sagt några (väl valda) ord till honom! Vad tänker de med!???? Jag blir så upprörd, måste sluta innan jag får hjärtspunk...

Hmmm...

Nu är ju gardinerna återfunna. Nu letar jag bara efter min lönespec från i juli. Den är spårlöst borta, jag har naturligtvis lagt den på nåt bra ställe så jag vet var jag har den......Det blev nämligen fel på min semester i juli, de drog som om jag jobbade 80%, men jag började ju arbeta 100% 1 juli...Har bett min kära chef kolla upp det där, men det går med snigelfart måste jag säga!
Förresten! Det är inte bara lönespecen som är borta! Min nya almanacka, och fina rosa bandet penna, har oxå fått ben...jag som skulle skriva i alla pysselträffar. Gah! Va trött jag blir på mej själv! Tror jag ska börja skriva kom i håg lista på var jag lägger mina grejer! Men då tappar jag väl bort den oxå.....

Föredrag

Var på ett föredrag med jobbet i tisdags. Vi lyssnade på en kille som heter Pelle Sandstrak. Han har skrivit en bok som heter Mr Tourette och jag. Den handlar om hans liv och hur det är att leva med Tourettes syndrom (här kan ni läsa mer; http://www.bokus.com/b/9170027021.html ). En fantastiskt bra föreläsning. Två timmar bara flög iväg! T.om jag kunde sitta stilla nästan hela tiden!

Julpyssel...

....hade vi tillsammans med familjen L-Ö i lördags! Så mysigt sååå! Inte fick jag så mycket gjort, men det gör inget! Synd bara att potatisgratängen blev så totalt misslyckad...
Bilder kanske kommer!

Ha!

Du hade rätt Sara! Gardinerna låg på ett mörkt ställe! Kom hem från jobbet en dag förra veckan och kom på att jag inte sett juldukarna heller! Hmmm....Var de i maskopi möjligen??? Japp! Det var de! De låg i en kasse med en massa annat bråte över sej i det som i husets tidigare liv var en bar (nu är det förråd)! Hurra!

RSS 2.0