Bjussar....

.....på ett litet kort.


Stämpeln köpte jag på mässan i Göteborg hösten 2007. Många har letat efter den men inte hittat den. Men jag kan upplysa om att jag såg den på Skapa Hobby när jag var där i början på juli! Alfabet är Banana Split, ett sånt där bra på 4x8 platta.

Bytt, bytt....

Jaha ja. Då var vi bara två hemma i huset. Grabbarna har stuckit iväg på LAN, roligt att D tyckte att det var ok att O skulle med oxå. Det var så mysigt att se dem innan vi kom iväg! Det bara glänste om dem! Sånt som gör mammahjärtat gott!
När vi hade lämnat av dem i lokalen så åkte "guben" och jag till Eriksberg. In på JYSK för att köpa sovsäck åt O. Fick tag i en riktigt bra för halva priset! Iväg till Jula. Hade spanat in denna väska
http://www.jula.se/EsaImages/item/master/460032_d.jpg
att ha som komplement till min Navigator http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-7331083477943_2063_18364807
Så nu bor den hemma hos mej! Tror att det kommer att bli riktigt bra!
Sen åkte vi till Hallsta och köpte med Thaimat hem. Döm om min förvåning när cashewnötterna som skulle vara i min kycklingrätt lös med sin frånvaro. Blev lite putt för jag tycker att de gör så mycket! "Guben" han satt och mumsade i sej av sin rätt, konstaterandes att i hans var det minsann nötter! Hmmmm......det skulle det ju inte vara. Nån som kan lägga ihop 1+1 kanske? Japp! Han hade naturligtvis börjat äta av min rätt! Nåja, det gick ju att byta!

Siarö

Idag har jag, "guben" och 13-åringen varit på Siaröfortet. En stor försvarsanläggning i berget, som skulle försvara oss om ryssen kom! På ön finns oxå en gammal kolerakyrkogård. *fnissar lite* Låter ju som ett härligt ställe....Men det är faktiskt jättefint där! Det finns ett vandrarhem, bad och bastu. Å så all spännande historia som började vid första världskriget. Åk dit om ni inte har något att göra och vill få lite av varje till livs!
Här kan ni läsa lite mer:
http://www.blidosundsbolaget.se/index.php/siarofortet/category/siarofortet/
http://www.ksk-vast.nu/siaro/siarofort.htm

Inkido....

....är ett företag som gör mycket fint till oss papperspysslare. Just nu har de en "blogcandy" för att fira att de är tillbaka efter semestern, klart jag vill vara med på den :-)
Kika in här får ni se: http://inkido.blogspot.com/2009/07/oppet-igen.html

Så lite som behövs

Ibland behövs bara ett uppfriskande skratt så känns livet lite enklare!

Semester...

....har jag nu. Sista veckan. Å regnet bara öser ner. Känner mej lite deppig. Tror att jag ska gå ner i pysselhörnan sen, det brukar hjälpa.

Finfina stämplar...

birds_n_butterflies

De här har jag sprungit på nånstans ute i rymden. Undrar om jag kan stå emot? En liten fågel viskade att Kortmakaren kanske kan ta hem dem åt mej.....

Ett kort och brist på karaktär

Lite bilder måste man ju ha oxå :-)
Det här gjorde jag till min systerdotter! Har använt en hÄnglarstämpel som jag köpte på mässan i Leksand. Färglagt har jag gjort med ProMarkerAqua. Såna skulle jag ju inte köpa, men så fick jag ju prova på mässan och tja, jag är ju inte så svårövertalad ibland :-)
Alfabetet som jag har använt är QK's Flirt. Det skulle jag ju inte heller ha, men så hade ju Kortmakaren 30% och då är det ju nästan dumt att inte handla eller hur *söker medhåll*!?
.

Hallå där!

Kommer ni ihåg mej??? Jag blev just väckt ur min Törnrosa sömn av "någon" som tydligen förväntade sej att hitta en uppdatering här *fnissar*.
Tja, vad har hänt sen sist? Jo, tånaglarna blev målade, syrenen blommade, det blev iaf några dagar med värme MEN
vikten..........sorglig historia som jag helst vill glömma. Men när jag har rensat skåpen på allt semestergottis ska jag iaf börja tänka mej för lite. Nån förändring måste till. Å som min söta brorsdotter påpekade så är väl inte soppor den perfekta lösningen, men jag ska berätta hur jag tänker. Jag har ju ganska många kilon jag behöver bli av med, och jag är en ganska otålig person (iaf ibland), å då tänkte jag att sopporna/shaksen liksom skulle ge mej en liten rivstart. Så att jag ser ganska snabbt att det faktiskt händer något med vikten. Å på det viset bli mottiverad och komma in på rätt banor. Jag är ju ganska klar över vad jag behöver förändra. Vi får väl se hur det går....

RSS 2.0