Söndag 25/1

Idag är dagen efter pysselträff i glada vänners lag! Det är så roligt att träffa alla dessa härliga tjejer. Den här gången kom några nya oxå, det är alltid kul! Något som var mindre kul var mitt sätt att göra entre på. Jag halkade till i trappan på väg ner till pyssellokalen. Så där låg jag, 186 cm Trollmor i trappan, på magen, med huvudet neråt! Vilken syn! Å när jag hade känt efter att alla ben i kroppen var hela så kunde jag inte annat en gapskratta! Ut från lokalen kom J och C och undrade vad som hänt! Ja, det kunde ha gått riktigt illa med brutna ben och utslagna tänder.....*ryser* Nu blev det "bara" ett ont knä, en liten stukning av fotleden och allmänt mör i kroppen.
Två kort lyckades jag pyssla ihop. Bild kommer senare.
Idag har jag bara suttit stilla, kroppen vill inte så mycket mer, förutom lite tvättande förstås. Inte var det nån som orkade laga mat heller så det fick bli hämtmat.......igen! Jag avskyr det här grådaskiga vädret!!!! Energin blir som bortblåst... Kan ingen trolla hit lite sol och värme???? Snälla!?
Får man önska en sak till? Då önskar jag en "inga" som kommer hit och viftar med sitt magiska spö så det blir ordning & reda och rent & snyggt här.....
Nu var det dags för tvättstugan igen, jag hör hur tvättmaskinen piper!
Ha en bra vecka, det ska jag försöka med! Kraaam.....

Ny

Välkommen säger jag, och resten av gänget i huset, till lilla (?) Ella som har kommit till världen! Grattis säger vi till familjen L-Ö!
Tänk....."min" S har blivit mamma igen ♥

Så där ja...

....då var det överstökat för den här gången! Granen åkte oxå ut. Å ja, Sara, det var en kungsgran. Jag inbillar mej att de inte barrar lika mycket som "vanliga" granar, men jag vet inte. Det kan ju bero på att de har större barr oxå, så de är liksom inte överallt. Tomt blev det iaf  :-( 
Imorgon ska jag ta tag i själva städningen........tror jag. Planen var ju att "guben" skulle hjälpa till lite, men se han drar till farsgubben sin. Han har visst kommit på att han ska gå på sin brors begravning iaf och behövde lite kläder, så vad göra *suckar*
Nähä, nu hör jag hur sängen ropar! Ska bara pysselsurfa lite mer först...
Tjingeling!

Jaha ja...

.....då är väl julen slut för den här gången! Jag håller på att ta undan allt julpynt. Det är ju så förb*nnat tråkigt!!!! Få se om julgranen oxå åker ut. Ja, ja! Jag vet att jag är sen!! Men man får faktiskt inte plocka undan julsakerna innan tjugondag Knut *bestämd* och i veckan har jag inte haft ork. Å granen....ja men den har vi ju haft in i februari en del år *fnissar*!
Sen vill jag ha en låååång helg, samtidigt som jag vill att det ska bli måndag snabbt! Varför? Jo, jag tror att jag får paket med lite dies då....
Nähä, åter till plockandet.....

Jo då...

...jag lever! Men man blir ju sååå trött av att jobba när man varit ledig så länge. Händer inte mycket här....Har klippt mej....kort!!!! Å det var inte meningen, det bara bidde så! "Alla" på jobbet påstår att det är snyggt.....Hmmm....jag vänjer mej väl!
Väntar på att bäbis L-Ö ska ploppa ut! Kommer väl inom tre (!)  veckor iaf skulle jag tro!
Pysslade lite i min hörna i söndags och det var riktigt kul! Efter förra träffen tänkte jag ju nästan lägga av. Tyckte inte jag kunde göra kort alls. Allt blev fult och tråkigt. Men det är väl så, man har uppgångar och man har nedgångar inom pysslet oxå.
Imorgon har vi utvärdering/grovplanering på jobbet. Vi ska vara hos J, de har ju flyttat till hus!
Nä! Nu M Å S T E  jag gå och knoppa!
Natti, natti! Och kom ihåg: Vi är alla olika! (Dagens mantra i mitt huvud!)

Go'kväll!

Det var ett tag sen! Ägnade fredagen åt lite pyssel och mycket prat, fniss och gos med bäbis på en kombinerad pysselträff/planeringsmöte inför KOMA-09. Vaddå KOMA undrar nog ni som inte är med på pyssel.net. KOMA = KOlbäck MAraton. Förkortningen kom till inför en träff här i Kolbäck förra året, en träff som sträckte sej över två dagar. Det kom pysslingar från när och fjärran och vi hade jätteskoj! Efter årets POG ( PysselOrgieGöteborg ) så fanns en förfrågan om det skulle bli ett KOMA -09, lite fundelering senare meddelade vi att det blir så! Inget stort och märkvärdigt med en massa tävlingar och sponsorer utan mer som en s t o r pysselträff i dagarna två, med några utmaningar. Det ska bli så himla skoj!!!!
D hade sin kompis H här fredag till söndag. De höll sej mest på D's rum och lanade (jo, H hade släpat sin dator på tåget) så man märkte knappt av dem.
Jaaa....vad har hänt mer??? Inget särskilt tror jag. Jobbade i måndags för första gången på över två veckor. Hade gärna varit ledig då oxå men det gick inte. Men det hade funkat....Åtta barn och, som mest, sex personal! Så blir det när föräldrar ångrar sej i sista minuten eller får barnvakt på annat håll. Förståeligt att man tar chansen, men lite surt för oss som hade kunnat tänka oss att vara lediga en dag till. Nåja *tänk positivt* fick ju lite "inskolning" + att det blir några kronor extra eftersom det var dag mellan två röda dagar!
Idag har vi haft en riktig slappardag!!! B åkte till "huset" för att kolla rör och så nu när det har varit så kallt. Jag och grabbarna har pulat runt. Åt en sen frukost och tittade på "På andra sidan häcken", det var sååå mysigt ♥ !
Nu ringde B och meddelade att han var på ingång. Får väl slita mej härifrån och fixa lite att äta.
Vi ses!


Gott Nytt År!!!!

Hoppas att ni hade en, i era ögon mätt, bra nyårsafton! Hemma hos oss var det lugna gatan. Vi strosade runt i myskläder hela dagen och kvällen. Jag som tycker att man ska anstränga sej lite och göra sej fin på nyårsafton, även om man "bara" är hemma med familjen! Ja, ja! Jag är inte sämre än att jag kan ändra mej ;-) ! God mat åt vi iaf! Fläskfilé med salami och soltorkade tomater och en smarrig (läs noga nu S & M om ni läser här!) potatisgratäng!!!
Idag har vi tagit det lugnt. Jag känner mej lite skrotig i magen, hoppas att det inte är magsjuka på g!!!!! Skjutsade in D till ICA Maxi på Erikslund, han skulle hjälpa till lite där. Å nu sitter jag här, vid "stordatorn". Jag är ju inte människa att förstå hur jag ska kopiera alla mina adresser till den lilla, nya.....så jag var tvungen att kolla upp några favvisar. Bl.a min egen bloggadress.....
Nu ska jag sätta mej med pläden en stund, känner mej lite fryssen....

Kramar till er alla ♥ !

RSS 2.0