Släkten är.....inte värst!!!

Vilken härlig dag vi har haft med två av "gubens" kusiner och moster med man! Vilka härliga människor kusinerna är ♥  (har aldrig träffat dem tidigare) !!! Jag återkommer!
Må så gott!
Kraaam....

Puh...

I morgon får Vistan åka till farbror doktorn hos PCCity. Pratade med en kille där tidigare som frågade om jag kollat sladdar och kontakter.....Jo, det hade jag ju. Han tyckte vi skulle komma in med den. "Men då säger väl ni bara att det är handhavande fel." sa jag. "Nä", sa han, "det låter inte som det". Ja, ja vi får väl se...Inte har jag gjort nån backup-skiva på allt heller...*snyft*...tänkte på det så sent som igår...

Snyft...

Det verkar som Vistan är död....Får sitta vid B's dator, å den är inte alls lika bra :-(

Nähä...

...det var visst inte idag vi skulle till Tumba. "Guben" och kusinen (vars föräldrar vi skulle hälsa på) hade visst missuppfattat varandra. Nå väl, i morgon bär det av. Då blir det ett lunchuppehåll hos nyss nämna kusin som dessutom har kontaktat två andra kusiner som oxå kommer. Tjejer i min ålder, det blir spännande! Har träffat den ena på "moster Inez" begravning i höstas.
Besöket hos tandläkaren med Oskar gick, som förväntat, bra. Men de är bra "roliga" på folktandvården i Hallsta! Jag skulle sätta upp en tid för plastning av tänder som kommit upp (på Oskar). Receptionsdamen försökte tillmötesgå mina önskningar men en gammal sur (ursäkta om nu någon skulle känna henne, men hon var faktiskt det) sköterska gjorde allt för att motarbeta. Nå väl, till sist fick vi en tid (i september!) och jag skrev upp den i almanackan och tackade. Men se det gick inte för jag var tvungen att få en lapp om det! "Men jag har skrivit upp, så det behövs inte" sa jag. "Jo men det är så bra att ha". "Ja, men jag behöver ingen". "Jo men vi gör alltid så här, det är så bra att sätta på kylskåpsdörren". Ehh....Va säger man?????? Resursslöseri + att jag bestämmer väl själv vad jag vill ha på kylskåpsdörren i mitt egna hem!!!!!
Hur 17 får man in smilysar??? Nån vänlig själ som kan berätta?

Söndag

Idag har varit en riktig slappardag! Jag har legat ute (i skuggan) och läst. Läste ut "Lyckans hjul" av Kajsa Ingemarsson, en helt ok semesterbok. Ett dopp i poolen blev det oxå!
Jag är lite sugen på att beställa den här: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9172411546 , tror jag gör det om ett tag...
På em åkte "guben" och jag till affären, man måste ju äta trots att det är så varmt....Det "bidde" hemmagjord pizza, gjord av mej efter mammas gamla recept. Det var evigheter sen vi åt sån. Mums fillibabba var det!
I morgon väntar ett besök hos (vanliga) tandis med Oskar. Sen ska B och jag åka och hälsa på B's släkt i Tumba.....
Nästa söndag är sista dagen på semestern :-( . Men dit är det en hel vecka som ska avnjutas!!!

Fiskeboda...

....är ett mysigt ställe! Familjen har tillbringat större delen av dagen där i goda vänners lag! Först var vi ut på sjön (Hjälmaren) med T & Ms båt. Vi fikade lite och "guben" och Oskar badade, vi andra tittade på :-) .  Efter det drog vi oss in mot land. En god glass och ett parti bangolf! Å trot om ni vill, men jag ledde faktiskt ett tag (gjorde t.om en hole-in-one!!!) *glädjeskuttar*, men säg den glädjen som varar....(slutade näst sist...)
Sen var det dags för lite korv med bröd och alla dessa galna historier från "gubens" och Ts uppväxt! Ibland får man nästan hålla för öronen på grabbarna ;-)
Strax före 22 drog vi oss hemåt och strax före 23 var vi hemma med halmen igen!
Min första dag som bloggare är över! Vad den här bloggen kommer att innehålla....det återstår att se!
Kul att ni ville kika in!
Stor kram till alla därute i rymden!


Välkommen till min nya blogg!

Jaha! Så är jag oxå med blogg! Vi får väl se hur det här går!

RSS 2.0