Jag kunde inte....

.....hålla mej i tisdags! Jag fick se en liiiiten, liiiten flaga på lacket och såg min chans att få ta bort det. *skrattar*
Sagt och gjort. På med det speciella borttagningsmedlet och linda in det i folie. Satt så i drygt 10 minuter och sen var det bara att, försiktigt, skrapa bort lacket med en manikyrpinne.
Jag var lite rädd för att det skulle vara svårt att få bort, eftersom jag läst att en del tyckt så. Men det tyckte alltså inte jag.
Sen pysslade jag om naglarna med lite handinpackning (nagelolja och fotsalva....). Lät dem få vila, och har kört hårt med "smörja in" och olja tills idag då jag hade på nytt lack. Bildbevis på det kommer =)

Dag 10

Idag är det tio dagar sen jag la på gellacket, och allt ser fortfarande bra ut. Men nu är jag verkligen sugen på att testa ett av de andra lacken jag köpte.
Såg förresten i en blogg en som gjort som fransk manikyr, men med glitter istället för vit topp. Snyggt som attan! I helgen när vi var på ICA Maxi hittade jag på glitterlacket, men det färgade var tyvärr slut.
Tiodagarsbild (ignorera nagelbanden som jag har slarvat lite med....):


Igår....

...var det 38 år sen du aldrig mer skulle komma hem. Älskar och saknar min pappa.


En vecka

Ja, nu har det gått en vecka med Depends gellack. Å jag är nöjd! Jag kan inte se (eller känna nåt bortskav). Det är ju lite svårt att se små bortskav eftersom jag kör ofärgat. Jag måste erkänna att jag är lite sugen på att ta bort det och testa ett med liiite färg, dels för att kunna se lättare och dels är jag lite nyfiken på att se om det är svårt att få bort, som en del säger att det är. Fortsättning följer! Men först en kass bild på hur det ser ut idag.


4 hela dagar....

....och jag är fortfarande nöjd! Inget "bortskav" alls. Å det är ju bättre än med "vanligt" nagellack.


Naglar

För ett år sen gjorde jag förstärkning av mina egna naglar några gånger. Det var riktigt snyggt (gjorde fransk manikyr)! Jag skulle gärna fortsätta med det, men jag har lite svårt att försvara (för mej själv) den kostnaden det innebär. Åsså gillar jag inte vad det gjorde med kvaliteten på mina naglar. Så nu har jag bara målat naglarna "som vanligt". Det är bara det att det skavs ju av så fort, å det är inte snyggt! Plus att man måste använda nagellacksremover så ofta. Jag tror att det sliter onödigt på naglarna, trots att jag har ett bra märke.
För nån vecka sen såg jag att Depend kommit med ett kit för att göra gellacknaglar hemma. Jag kollade upp det lite grann och det verkade som "folk" var nöjda med det. Eftersom det inte finns att köpa i Kicksbutikerna, så skickade jag efter från kicks.se. Det gick snabbt och smidigt.
Idag hämtade jag ut paketet:

 

 

 

Och nu ser naglarna ut så här:

 

 

 


Jag fegade ur lite och tog ofärgat. Eller rättare sagt, jag var klok nog att ta ofärgat när det var första gången!
Det var smidigt att använda, och lampan som var med verkar bra (det som är bra med den är att den går på ström, inga batterier som behöver bytas + att det var timer på den).

Nu ska det bli spännande att se hur länge det håller! Jag ska försöka komma ihåg att hålla er uppdaterade.

 


Gott nytt år!

Ja jag vet! Jag är sen! Men det har bara sagt svich svoch nu igen.
Vi hade iaf ett mysigt nyår. D's flickvän kom dagen innan nyårsafton och stannade ett par dagar efter. Där har D gjort ett bra val! En riktigt mysig tjej! De åt hemma med oss på nyårsafton innan de tog bilen in till Västerås för fest med kompisar.


RSS 2.0