Bokkort

Jag fick en beställning på ett bröllopskort för ett tag sen. Jag frågade om det var ok att göra ett bokkort och det var det.
Jag höll på att bli totalt gråhårig när jag skulle biga det som ser ut som boksidorna. Hur noga jag än var så blev det snett! Jag testade alla tre skärmaskiner, men samma resultat med allihopa! Då kom jag på att det kanske var akvarellpapperen som satt i ett block som var sneda. Plockade fram vinkelhake, och se på 17! Så var det ju!

 


Studentbal 2012

Så var det dags för storsonen att gå på sin studentbal. Vart har åren tagit vägen? Jag tycker inte alls att det är längesen vi var med när han skulle börja första klass...
Här är iaf en bild på honom och hans kavaljerska för kvällen. Så fina ungdomar <3 !

 


Stockholm. Bild 3.

Det här handlade jag bl.a på Panduro. Lite akrylfärg. Tänkte att jag skulle kleta och kladda på canvas...


Stockholm. Bild 2.

Här var det lite stämplar, färger och lite dekos,


Stockholm. Bild 1.

För en vecka sen satte jag och syrran, och våra "gubar", oss på tåget mot den Kungliga Huvudstaden. Vi strosade runt lite, besökte en CD-butik med enbart klassiska skivor, åt och hade det bra. På em var det dags för gubarna att gå på konsert. Jag och syrran matade in adressen till Pyssloteket! Visst har jag väl världens bästa storasyster som följde med mej dit, trots att hon inte pysslar själv!? Eller, pysslar gör hon. Men med pelargoner. Promenaden gick i sakta mak, men då hann vi ju se alla fina byggnader. Väl på Pysslo kikade jag runt på allt fint, pratade tekniker med Anna och sen hann vi med en fika tillsammans med Gunilla som oxå hade kommit dit. Trevligt! Om jag handlade något? Joooo....På den sista bilden kommer inte grejerna från Pyssloteket, utan från bl.a Panduro.
Hmmm..... Inlägget med fotona vill inte ladda upp....Jag testar att ladda en bild taget ist, i flera inlägg.
Först ut en bild på några masker, minibokstäver och ett par papper.


Gott godis, del 2

 

 


Pysselpost igen!

Ja, idag ramlade det in lite fina bokstavsstämplar från Prima. Det är lösa bokstäver som man sätter ihop (typ, lego) och bildar de ord man vill med. De kom med tre olika fonter, och eftersom jag är våg kunde jag inte bestämma mej för vilken jag skulle ha utan tog alla tre *himlar med ögonen*.
En liten "kärleksrecept"stämpel fick oxå följa med. Nu väntar jag bara på tre paket till......Fortsättning följer!

 


Stämplar så långt ögat når

Ja, det är det på vardagsrumsgolvet just nu. Har äntligen kommit till skott med att organisera om min stämpelförvaring. Hittills har jag haft stämplarna på laminerade A4 i en bälgficka, som sitter i en dragkedjepärm. Eller rättare sagt, de flesta är sorterade så. En del ligger slarvigt nedstoppade i zippåsar och andra sitter på små laminerade ark och nerstoppade i vykortsfickor. Alla sorterade efter tillverkare, utom de i påsarna.
Nu håller jag på att laminera ark att sätta stämplarna på. Sen ska de i bälgfickorna tillsammans med ett A4 där motivet är uppstämplat. Ska även stämpla på ett annat blad som jag ska sätta in i pärmar, så jag lättare kan bläddra och se vad jag har för stämplar. Stämplarna ska denna gång sorteras efter kategori ist. Undrar när, och om, det blir klart!?


Gott godis, del 1


Sjukdomssnack

För ganska precis ett år sen mådde jag riktigt dåligt. Jag var varm (har alltid varit en fryslort), sov lite halvkackigt, var grinig/arg för minsta lilla. Var jag i klimakteriet??? Men jag hade lite fler symptom; hög puls, orkeslös (ingen muskelkraft), fick springa på toa ofta för nr.2 och var så darrig så händerna skakade. Nåt var fel och tillslut insåg jag att det inte skulle gå över, och ringde doktorn. Han kollade EKG, lite "allmän" undersökning och provtagning, jag hade en vilopuls på 152. Proverna visade att jag hade giftstruma/för hög produktion av sköldkörtelhormon/hypertyreos. DrD tyckte att jag var lite väl envis och sa att jag borde ha kommit tidigare. Klarade jag mej, eller skulle han ringa efter ambulansen? Ja, så risig var jag, men jobba gjorde jag....Dagen efter ringde han och sa att jag omedelbart skulle bege mej till medicinakuten på grannorten, jag skulle bara få hämta remissen hos honom först.
Väl där gjordes en grundlig undersökning och jag fick recept på Levaxin och Thacapzol som jag skull börja äta.
I höstas fick jag göra en behandling med radioaktivt jod, och efter det har värdena gått upp och ner. Jag har fått sluta med Thacapzolen, och jag har fått börja med den.
Senaste tiden har jag mått risigt, och i fredagskväll ringde läkaren och bekräftade det jag anade, värdena på provet jag lämnade i torsdags var inte bra. Dags att börja med T igen. Den har inte hunnit börja verka än, så idag har jag mått så dåligt. Jag orkar ingenting, och blir alldeles flåsig av att hänga lite tvätt. Känns det så här imorgon så tänker jag vara en klok kvinna och stanna hemma från jobbet. Att jobba på förskola kräver sin kvinna/man. Men naturligtvis hoppas jag att medicinen har börjat verka och att jag har återfått lite krafter!


Mera pysselpost

I veckan som gick kom det lite mer pysselpost! Några bakgrundsstämplar, bokstäver och en rulle washitejp, allt med bra rabatt.
Sen kom min tradera"vinst", en fin klockdie från QK/Lifestyle. Jag har ju Timpans klocka sen tidigare, men den här är lite mindre.

 


RSS 2.0