Just ja!

Glömde ju en sak! Jag har beställt grejer till ett halsband, och ev ett armband.....Jag ska tydligen börja pärla...Vojne, vojne....

Så kan det bli!

Var på stan i lördags för att nagga lite på topparna, och för att justera frillan som hon fixade till förra gången (som jag inte har förlikat mej med). När jag satt där så kom nagelterapeuten ,som har startat i samma lokal, fram med ett erbjudande; klassisk manikyr för halva priset = 210 kr. Nja, tyckte jag, det är väl onödigt....Men jag funderade lite till och kom fram till att jag var värd det! Så när jag var färdigfriserad stegade jag fram till Gertine och sa att jag hade nappat på erbjudandet. Kom tillbaka om en timme sa hon!
En timme??? Gick till Åhléns där jag spanat in en "klänning" (en sån där som man kan ha till leggings) förra veckan. Hittade på den + lite annat. *harkel* Jag kom ut därifråm med två (!) "klänningar", två koftor, en tunika, två "t-shirtar" och en blus! Så kan det gå när man är våg och har svårt för att bestämma sej....
Sen bar det av till Gertine igen. Vilken underbar timme! Det var värt varenda krona!!!! Kom ut därifrån med fina, fixade naglar. Kostade på mej lite fransk manikyr oxå. Hon lyckades t.om laga min lilla stackars nagel, så jag tror den kommer hålla! Det kan hända att jag kostar på mej detta fler gånger, även om det blir till full pris....
Sen fick jag ta bussen hem för B ringde och sa att han var skruttig i magen.....Det blev en väldigt stillsam lördagkväll. D hade dessutom åkt iväg på LAN, ända till måndag em.
Jaha ja, å på söndag kväll.....Vem blev skruttig i magen då tror ni *morrar*? Nå, jag tänker positivt! Tur att det kom tidigt i veckan så jag hinner bli pigg och smittofri till helgen! Vad som händer då???? Ge mej ett K! Ge mej ett O! Ge mej ett M! Ge mej ett A! Vad blir det? KOMA!!!!!! För er som inte hänger med kan jag berätta att det är en stor pysselträff här i Kolbäck med en massa (34 st) goa pysslingar!
Nu ska jag luta mej tillbaka lite och kurera magen, den blev inte så glad åt "frukosten" jag åt....

Resten...

...av korten kommer nu!
Här har jag använt mina nya nestisar! Lite "pickligt" när man har revan som jag, men det funkar iaf! Saknar Curt Cuttlebug lite grann, om jag ska vara ärlig....Det här kortet var till en man som skulle gå i pension. Gjorde detta och det i förra inlägget. Beställaren valde det här. Finfina Abigail invigdes (tillsammans med Studio skinnimini)!


Tjoho!

Vill här med dementera ev rykten om min frånvaro! Jag är här, jag syns bara inte....Dessutom har jag gått och fått magsjukan. Visar lite kort som pausunderhållning, vid närmare eftertanke blir det bara ett (det går otroligt segt här just nu). Bakgrundspapperet är gjort med raklödder (!) och distressrefiller. Jätteroligt och jättekladdigt :-) !


Imorgon kanske det kommer mera!
Natti, natti!

Släng dej i väggen Jante!!!!!

De två sista korten, i förra inlägget, hade jag med till blomsteraffären när vi skulle köpa blommor åt mamma och brorsan (han fyller om ett par veckor och jag tror inte vi kommer hinna åka dit då). Jag ville att tjejen i kassan skulle lägga dem i blommorna innan hon slog in dem i cellofan. Hon tittade på korten och tyckte de var fina. Jag tackade naturligtvis och då frågade hon förvånat om jag gjort dem själv ! Tror ni jag blev lite stolt då *ler*!? Måste ju erkänna att jag känner mej väldigt nöjd med de korten själv, det händer inte så ofta....

Tack för era kommentarer!!!!

Nu ska vi se...

...om jag kan få in bilderna på korten som jag gjort hittills i år. Det ville sej ju inte sist.....


Söndag 8/2

"Idag är ingen vanlig dag, för det är Daniels födelsedag - Hurra, hurra, hurra!" *skrålar och sjunger* Tänk att min förstfödda fyller 16 år idag. Vart tar tiden vägen egentligen??? Undrar om det inte finns nån liten filur som smyger omkring och knycker tiden för oss!? Jag minns det som igår, solen sken och vi hade kämpat i nästan ett dygn. Ut kom en liten skrynklig "räka", torr och fnasig med långa fingrar. Han var världens finaste, fast han inte var så vacker just då, och barnmoskan (elev) var övertygad om att han skulle bli en brunögd pianospelare. *ler åt minnet* Nå, han blev  blåögd och det närmaste han kommer spel, är datorspel! Fast han har ju faktiskt provat på att spela fiol, va han nu fick det rycket ifrån!
Nå väl! Kalas blir det hemma hos min lilla mamsing, hon fyllde nämligen år i fredags. Enligt uppgift kommer tydligen "allahopa", det blir skoj att träffas!

Hmmm....

Här skulle det ha varit ett inlägg med några kort som jag gjort, men det sket sej!

Jaha ja....

...det gick ju inte så bra som jag trodde förra lördagen! Eller....det gjorde det väl egentligen för det kunde ju ha varit mycket värre! Jag gick som vanligt till jobbet i måndags, och hem  igen. Sen skulle vi ha personalmöte på kvällen så jag tog en promenad till. Å det var där nånting gick snett....Stundtals gick jag som en ostkrok....Fick skjuts av snälla C hem.
När jag vaknade i tisdags gick jag upp som vanligt men jag kände ganska snart att det inte skulle funka, så det var bara att ringa och sjukskriva sej.....Jag tog mitt förnuft till fånga och var hemma hela veckan. 
Igår åkte vi till stan. O behövde klippa sej och kolla synen. Som väntat behövde han glasögon. Lite närsynt och astigmatiker. Han hittade rätt fort två snygga bågar som han bestämde sej för.
Sen bar det ut till Hälla.  Presentinköp till D. Tänk att han fyller 16 om en vecka. Tycker inte det är längesen jag gick och väntade på att "Truls" (som var arbetsnamnet) skulle komma ut nångång.
Sen blev det en tur till IKEA och inköp av bl.a hurtsen Helmer som ska få bo i min pysselhörna.
Slutligen en tur till Maxi för lite matinköp. Behöver jag säga att jag var helt slut i ryggen efter detta!?

Idag har vi städat av lite halvdant och softat, eller chillat som lilla underbara N på mitt jobb skulle ha sagt!

Nu börjar det bli dags att knoppa!
Ha en bra vecka! Kraaam ....

RSS 2.0