Lördag 8/8

Var till Örebro en sväng. När vi var klara där tyckte grabbarna att vi skulle besöka medeltidsdagarna i Arboga. Fattar ni!?
 G R A B B A R N A föreslog att vi skulle göra det *stooooor förvåning*. Sagt och gjort. Vi åkte i värmen. Å det var varmt när man inte har nån  AC! Vi gick runt en sväng på marknadsområdena, det fanns mycket fint att titta på. Roligt att så många klätt sej i medeltidakläder oxå! Å det var just detta D var ute efter. Vi letade upp en lokal där de sålde kläder till ett riktigt bra pris. D fick tag i en dräkt med byxor, "tunika" (heter det förstås inte), bälte, pung och huvudbonad. O blev ju oxå sugen, så han fick en cape med huva och "långkalsonger". Allt detta fick vi för 900 kr!!! Det, mina vänner, kan jag tala om är ett
r i k t i g t bra pris! Skulle naturligt vis haft en bild på gossarna här, men när vi kom hem slängde vi oss över maten så det blev ingen fotografering (får ta det en annan dag ist). Hoppas nu att de kommer att ha medeltidstema på nåt av lägrena som iaf D ska åka på.


Kommentarer
Postat av: Ewonne

Vilken härlig dag! Dotra min har jobbat på medeltidsmarknaden nu i 3 dagar med att sälja vildsvinskebab!

2009-08-09 @ 20:43:38
URL: http://ewonnes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0