*massor av svordomar*

H U R kan gardiner bara försvinna???? Julgardinerna är som bortblåsta *morrar* ! Jag har letat precis överallt, men de finns inte! Eller...det gör de väl...nånstans....frågan är bara var....
Tvättade iaf fönstrena och satt upp stjärna och ljusstake, men det blir ju inte lika fint när det inte är julgardiner *ledsen*.
Om jag inte hittar dem till helgen får jag väl köpa nya.
Annars då?? Jorå, en massa tvätt fixad, blommor ompysslade (nu är mina galna orkidéer på g att blomma igen!), lite undanplockande av diverse skrot, rens av högar, jo, jag är en "högmänniska" *rodnar* å lite annat "fix".
Nu har jag sån där knasig huvudvärk på ena sidan igen, så jag tror det blir en tidig kväll!

Var rädda om varandra!


Första advent

Det är det idag. Här hemma syns inte ett spår av det....förutom alla ljusstakar och grejer som står ouppackade på golvet. Dags att sätta lite fart kanske...Men först måste gtrabbarna väckas, klockan är ju 11!!!! Skönt att det inte är långt kvar i skolan innan lovet.
Det blev en ny frys igår förresten (och en ny vattenkokare, den gamla började bli lite läskig), få se när vi kan få den hemlevererad. Troligen nästa vecka. Det bästa med allt är att "de" släpar in den nya och tar med den gamla, sånt gillar jag!
Tjingeling! Kom ihåg att släcka stearinljusen!!!!!

Dagen idag....

...vet jag ingenting om! Ska ta det lite lugnt. Har satt igång tvättmaskinen, detta evighetsprojekt....Kanske att vi tar en tur till Köping och köper en ny kyl/frys. Börjar bli trött på att inte kunna handla något extra att lägga i frysen, och knöla och böka för att få plats med det som måste.
Igår kväll var det några som "roade" sej med att försöka skrämma D och övriga familjen. "Någon" knackade på D's fönster och viftade med armarna för att sen springa och gömma sej. Flera gånger upprepades detta. Till slut tröttnade jag och gick ut med ficklampan, men det fanns ingen där. De hade väl gömt sej i skogen....Jäk*a s*itungar *morrar*!!!

Svammel med sanning.....

Det finns många pysselbutiker på nätet. En del av dem har en speciell plats i mitt  ♥ ! Såna som jag mer än gärna återkommer till och som jag varmt rekommenderar till andra!

Torsdag...

Jag känner sakta hur livet återvänder.....*fnissar*..... Om jag inte hade blivit förskollärare hade jag varit anställd på Dramaten....elller inte....
Ska iaf vara hemma imorgon oxå, för helt återställd är jag då inte. Vaknade strax före halv ett av att en jobbarkompis ringde, då hade jag sovit middag i knappt två timmar. Det gör jag inte när jag är mitt vanliga jag!
Jag har beställt lite "godis"! Hoppas att det kommer imorgon.....
Tack å go'natt!
Kraaam......

Trött...

...på att känna mej som en gammal disktrasa!!!! Inte blev det bättre av att jag halkade i trappen heller!!! B L Ä!!!!!

Syfestival shopping

Äntligen kanske någon säger :-) . Här kommer bilder på det som jag handlade när jag var på syfestivalen i Kista i början av månaden!

Först lite härliga dies till tången och revan:


Lite stämplar:


Lite mer stämplar, man kan aldrig få för många stämplar ;-)  och metallringar med genomskinlig plast:


Dekorationer och annat jox:


Lite jox ;-) :


Band och förvaring...


Sist men inte minst, en dagsljuslampa! En sån som återger färgerna korrekt, så nu kan jag bara skylla på mitt eget taskiga färgseende när det inte matchar ;-)

...

Måste ju visa en (halvtaskig) bild på det som får mej att dreggla :-) !

Hmmm....

.....undrar vad jag gjort för ont som är sjuk igen???? Snorar och hostar så jag tror lungorna ska gå sönder, men det ger sej väl. Jag är iaf piggare än igår, då sov jag mest hela tiden.
I söndags hade vi pysselträff i Duvan! Alltid lika roligt att träffa alla goa pysslingar! Kände redan då att nåt var på gång så orken var väl så där....En ny pyssling (hoppas jag) kom och hälsade på oxå! Hoppas att hon anmäler sej till pyssel.net!
Å sen hade jag sån tur att en söt pyssling villa sälja sina torrchalks, å jag hann knipa dem först *jublar*!
Idag kom goa systeryster upp med min favvomat all times!! Gnocchi!!! Dregglar bara jag tänker på det! Tack, tack, tack!!!!
Ses en annan dag! Kraaam.....

Lördag....igen!!!!

Vilka härliga dagar vi hade i Stockholm!!! Bodde på ett jättefint hotell, http://www.hellsten.se/foto.html . Jag kan verkligen rekommendera det!!! Vi trodde ju att vi skulle få dela rum, men det visade sej att vi hade var sitt dubbelrum *hakan nere vid knäna*!!!
Kursen var riktigt bra! Lagom många deltagare och bra innehåll. Enda smolken i bägaren är att ryggen pajjade, aj, aj, aj! Andra dagen gick jag som om jag sk'tit på mej! O's kommentar när jag varit hemma ett tag var "Men mamma, ska du verkligen jobba imorgon när du har så där ont?"  Klok ung man......Men min mamma brukar säga att jag är envis som en röd gris.....och det stämmer nog. Gick hem lite (en halvtimme) tidigare, och med ett litet stopp i affären så tog det en hel timme att ta sej hem! Men jag jobbade i fredags iaf...Få se hur ryggen är på måndagmorgon....
Nu till nåt roligare :-) ! Imorgon är det pyssel i Kolbäck igen! Det ska bli så roligt att träffa alla igen! Några "nya" kommer det oxå! Jag måste försöka producera lite julkort! Funderar allvarligt på att köpa ett gäng färdiga kort att skicka oxå....
Hoppas att ni får en trevlig lördagkväll (här vankas det fläskfilé och "Nöjesmasakern") och en härlig söndag!
Kraaam....

Hmmm.....

Nu har jag "mannekängat" för mannen i mitt liv.....Det gick inte sååå bra. Hans kommentar: "Ska du se ut så där? Det ser ju ut som du har kortkort. Du är ju inte 20 längre..."  Hå, hå, ja, ja.....Så kan det gå när man ska göra sej till och förnya sej lite...Allt ska tydligen vara som "det brukar vara". Nu vet jag varken ut eller in....

Lördag 15/11

Tog en tur till "stan". Planen var att gå till frissan och klippa håret och köpa ny toning. Sen skulle jag kolla lite toppar till mej. Det gick väl så där *fnissar*......Jag kom hem med en ny jacka, stövlar från ECCO  ( http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/business/84283/00101/detail.do  ), tights (trodde jag hade haft det för sista gången då nångång på 90-talet...), tre tunikor, två BH'ar, en CD, nagellack och lite annat jox. Så kan det gå...
På tisdag åker jag och min jobbarkompis K till Stockholm. Vi ska gå en kurs i två dagar, "Läraren i fokus" heter den. Hotell får vi bo på oxå! Det ska bli så trevligt!!!

Ny vecka...

...igen! Fattar inte vart dagarna tar vägen! Svich-svoch liksom....
I lördags var jag med två goa pysslingar och en bäbis till syfestivalen i Kista. En kanonhärlig dag med många goa möten ♥ och härliga skratt! Nåja *erkänner* lite shopping blev det oxå. Bl.a en lampa med dagsljus så jag slipper bli överraskad när jag pysslar på kvällen. På dagen kan jag ju springa ut och kolla färger, men när det är mörkt är det ju lögn-i-helsike....Men nu slipper jag alltså det problemet. En hel del annat gottis blev det oxå. Kanske att det dyker upp bilder på det så småningom....
Nu ska jag "packa ihop" mej! Imorgon bär det av till gymet igen! Fasen va bra vi är *peppar*!!!!!

Wow!

Jag har träningsvärk! En härlig känsla .-) ! Vi kom iväg till träningen igår, jag och K. Hon kom och hämtade mej när jag slutade, 16.00 (hon slutade en timme tidigare). Lite pirrigt kändes det allt! Började med att skriva upp oss och sen kollade jag, mest på skoj, om mitt träningskort fanns kvar. Det gjorde det *förvånad*! Vad glad jag blev! Då kunde jag se vilka inställningar jag skulle ha på de olika maskinerna! Lite sorgligt var det at se att datumet för sista träningen var den 4/1-07.....Men! Nu är det dags igen! En sån tur att "min prat-U" var där oxå! Då fick hon se med egna ögon att jag hade gjort slag i saken! Tror faktiskt att hon blev glad över att se mej där!
På lördag bär det av till Kista och ett besök på http://www.syfestivalen.se/Contents.asp?id=153 *tjoho* !!!

Hi, hi, hi! Eller borde jag skriva Oj, oj, oj!?

Imorgon ska jag återuppta träningen.....Har löst ett helårskort (!) på företaghälsovårdens gym! Det bästa är att jag får med en av mina jobbarkompisar (lyckades skriva in henne i min REHAB-plan *fnissar*)! Såååå......på fredag blir det nog lugnt och stilla, har väl sån träningsvärk då. Fast jag ska försöka ta det lite lugnt, är ju fortfarande lite "syld" (=förkyld)

Förresten blev beställaren av det "nougata" kortet nöjd! *puuu*

Söndag

Idag kom D hem från sitt rollspelsläger i Finnåker. Så skönt att ha alla hemma igen!
Jag gick ner till pysselhörnan för att göra ett beställningskort. Färgerna skulle gå åt det "nougata" hållet, sen hade jag fria händer! Vet inte om det blev sååå "nougatigt".....Men jag känner mej ganska nöjd med det (hoppla!)! Få se vad beställaren tycker....*biter på naglarna av nervositet*

Lite bilder från POG

Äntligen är vi på väg! Fyra pysslingar av totalt nio i samma vagn....

Här är en del av gänget på väg ut till vandrarhemmet i Lillhaga, som för övrigt har varit ett mentalsjukhus. Kunde väl inte vara mer passande för oss pysselgalningar! Kan verkligen rekommendera det om man ska sova kvar i Göteborg!


Här är lokalen som vi pysslade i:

Ett kort...

...kan jag visa (det är från POG). Annars är det mest julkort som pysslas och de får vara lite hemliga....

Lördag 1/11

Idag har det varit stämpel- och scrapmässa i Västerås. Gulliga "guben" och O följde med ner på stan (eftersom det inte gick varken tåg eller bussar), och jag sprang runt på mässan i ca 1½ timme. Själva mässan var väl inte så mycket och hänga i granen men det var roligt att träffa lite pysslingar ♥ . När tiden var "ute" kom B och O och hämtade mej. Istället för att ta en tur till Björnön och promenera som var planen, gick vi tvärs över gatan och åt på "greken" *mums*.
Jag handlade faktiskt inte så mycket. Lite CS, några mönstrade papper, en julstämpel från EatCakeGraphics, några embossingpulver, lite blingsnurklor och brads att embossa. Tror det var allt!
Innan vi åkte in till Västerås var vi förbi emrika och lämnade över Curt, liiiite sorgligt var det! Men jag vet att han kommer till ett kärleksfullt hem och blir abstinensen för stor får jag åka dit och veva....

PresentationsLO

En av deltagarna undrade innan vi åkte iväg till POG om vi inte skulle göra varsin presentationsLO med några rader om oss själva, vi skulle gärna använda avatarbilden vi har på forumet oxå. Min blev så här:

RSS 2.0