Fakir

Jodå! Det är min nya karriär! B har nämligen, på min "order", köpt en spikmatta åt mej! Den ska nämligen vara bra bl.a när man har ont i ryggen, och ont det har jag haft till och från i snart 25 år.....
När jag la mej på den för första gången i fredags så gjorde det apont!!!! Hade bara en tunn top på mej, så jag tog på mej min älskade fleece och se, då blev det inte sååå tokigt! Låg i drygt 20 minuter och slumrade faktiskt till lite...
Igår hade jag bara på mej en tunn top och då gick det riktigt bra. Visst, det gör ont de första minutrarna, men sen....Sen sprider sej en värme och kroppen blir totalt avslappnad. Jag har svårt att få till den avslappningen i ryggen annars, så det kännns ljuvligt!
Hoppas verkligen att den kommer att göra lite nytta på sikt oxå!
Utförligare rapport kommer efter en tids användande!

Vad händer???

Tja...Jag vet inte jag...Inte mycket.....
Kan ju berätta att KOMA-helgen vi hade för tre veckor sen var alldeles, alldeles underbar! Massor med goa pysslingar, god mat och många glada skratt! Det kan nästan inte bli bättre!
Vill ni se korten jag gjorde?
Äh, jag vet ju inte vad ni svarar! Ni som inte vill titta får väl helt enkelt "rulla" förbi!

Det här är gjort efter en skiss av drannika:
Det här är ett kort där man skulle inspireras av ett av Tettiz kort:
Det här kortet är gjort efter en skiss som jag vände och vred på:Ett utmaningskort. Utmaningen lät: "Gör ett kort i rosa och brunt med en grön detalj" Min gröna detalj är en liten grön blingsten som pricken över i!:Det här är ett beställningskort till en kille som gillar att surfa:Det här är ett "det-blev-inte-som-jag-tänkt-mej-kort"


Ho, ho!!

Jag finns kvar.....det är bara det att jag lever ett så händelsefattigt liv ;-)
Ses när orken återkommer = när det börjar bli varmare och jag kan vakna upp ur dvalan som jag befinner mej i.....

RSS 2.0