Testar nya formarna

Imorse, läs på fm, så gjorde jag iordning en sats med IceResin för att testa de nya formarna. Jag har en känsla av att jag blandade i lite för mycket akrylfärg, för konsistensen blev så......kladdig. Nå ja, det visar sej. Hade även i lite av Timpans Dry Glitter, få se om det syns nåt av det.
Så här såg det ut när jag kladdat klart.


HöstKOMA

I helgen, 5-7 oktober, hade vi höstKOMA. En "lightvariant" av KOMA; mer som en vanlig träff, fast en hel helg med övernattning.
Efter några avhopp så var vi 12 pysslingar som pysslade ihop fredag och lördag, på söndagen var vi 8 st. Ett par "nya" pysslingar var oxå med. Det är alltid skoj med nya bekantskaper.
Å eftersom vi var så få kunde vi ställa borden i ring, så alla såg varandra, det var toppenbra tycker jag!
Vi hade det verkligen jättemysigt! 

Fredagen var ju oxå min födelsedag, och döm om min förvåning när två av tjejerna dyker upp med en fin rosa tårta och ett cellofan"paket" när vi nästan ätit klart kvällsmaten! Det visade sej att deltagarna samlat till en present till mej *förvånad*! Ett rosévin och fin choklad var det i "paketet"! Å den rosa tårtan som Li bakat var supergod! Jag blev så rörd så jag klämde en och annan tår. Tusen, tusen tack tjejor <3 ! Ni är så goa hela bunten! 
 
Inte fick jag så mycket gjort på träffen, men det gör inget! Jag har tankat energi och inspiration så det räcker ett tag nu i höstrusket! Å det är huvudsaken! Det är ju som sagt inte alltid man får napp när man är ute och fiskar ;-)
 
 

Igen

Ja, jag är sjuk igen. Jag vet inte hur många ggr jag varit hemma denna termin. Den här gången står det feber och halsont "på schemat". Eftersom massor av ongarna på jobbet haft halsfluss så ringde jag till familjeläkaren. De hade ingen tid igår, men idag fick jag komma. Å vilken entré jag gjorde; näsblödande...Halsprov och snabbsänka togs. Halsprovet visade inga streptokocker, men sänkan var förhöjd + att min puls var hög igen. Jag fick order om att vila, ta Alvedon och dricka varmt te. Om jag inte blev bättre om några dagar så skulle jag höra av mej igen för ev antibiotikakur.
Denna läkare har jag haft i måååånga år och vi har haft många duster. Men efter att jag fick hypertyreos förra våren så är han så omtänksam och bryr sej verkligen.


En liten tröst låg i brevlådan på em, nya formar från MoldMuse!


RSS 2.0