Hallihallå!

Det här med bloggande är nog inte riktigt min grej. Jag kommer ju aldrig ihåg att uppdatera.
Vad händer här då? Tja, inte mycket. Allt rullar på. Jag fortsätter kämpa, eller inte kämpa kanske - men tänka, på vikten. Nu har det gått drygt en månad, startade ju den 3/8 med x antal kilo. På månadsdagen hade det försvunnit 5,6 kilo. Mätte mej härom dagen oxå. Hade inte riktigt koll på var på stussen jag mätt men måttade där jag tror det var (nu har jag ett kännetecken var på kroppen jag ska mäta). Nå, hur som helst så hade det försvunnit:
Byst -2 cm
Midja -5 cm
Stuss -4 cm (där är jag ju inte riktigt säker den här gången)
"Mage/Navelhöjd" -6,5 cm
Totalt -17,5 cm
Det var väl inte så illa? Jag är iaf nöjd med de resultaten!
Som belöning fick jag köpa ett nytt alfabet till mitt pyssel. Jag fick hjälp av goa Babsan http://www.pysseloprat.blogspot.com/ att köpa ett Maddie Anne http://www.quickutz.com/qk2/viewitem.aspx?ic=maddieanne-c på e-bay. Ett riktigt bra pris blev det! Jag får nog överväga att skaffa ett sånt där PayPal konto...
Vad nästa belöning blir vet jag inte. Men jag ska ju på Nordiska Stämpel- och Scrapmässan i Göteborg 17-18 oktober. Vi åker redan på fredagen och ska bo på hotell på mässområdet i två nätter. Hur lyxigt låter inte det!? På mässan lär det väl bli ett och annat shoppat, så det kanske får bli min belöning. I förskott eller efterskott, vi får väl se!

Nu ska jag sätta lite fart. Måste läsa på lite om den där PIM-kursen vi ska gå genom jobbet. Första tillfället är på torsdag och tills dess skulle vi ha gått igenom "paketet".

Ha en trevlig söndag där ute! Vi ses när vi råkas!

RSS 2.0