Inte alltid som man tänkt

Nu har jag varit hemma sen i onsdags med feber och en riktigt rejäl förkylning. Hade lite feber igår men tänkte att termometern kanske visade fel (lyssnade inte på kroppen...) och tog en tur till IKEA för att köpa lakan till storsonen. Men vem försökte jag lura!? Fy 17 va' risig jag var! Svettades som en gris och höll på att hosta lungorna ur kroppen. Så det var bara att bita i det sura äpplet och ringa sej sjuk imorse igen =(  jag som skulle jobba idag.
 
För övrigt så är det mycket pysselrum i mina tankar. Funderar på om jag verkligen ska ha en 5x5 Expedithylla. Jag kanske ska satsa på ett tvåmeters skrivbord och hyllor ovanför det, och en smalare Expedit ist? Eller nån annan hylla? Hjälp! Jag tror jag ringer Bygglov ;-)

Kommentarer
Postat av: Systra Di

Skriv till dem vet ja! Det vore väl häftigt att få hjälp av dem. De brukar ha en del smarta lösningar, och det bästa av allt ni behöver ju inte fixa och dona själva!

2012-09-04 @ 19:51:05
Postat av: Alexandra - Pysselmaniker

Jag blev väldigt nöjd med min expeditbokhylla, i synnerhet då den passade så perfekt in i en liten alkov.
http://pysselmani.blogg.se/2012/july/nu-borjar-det-bli-ordning-i-pysselrummet.html
Jag tyckte det var jättesvårt att möblera mitt pysselrum! Skulle verkligen inte ha sagt nej till lite inredningshjälp, hihi! Sedan vill man ju inte heller springa runt och leta hur länge som helst efter möbler.

2012-09-20 @ 11:21:57
URL: http://pysselmani.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0